Erzurum’un yöresel lezzetlerinden “dut çullaması”, damakta bıraktığı tatla kalpleri ısıtıyor. Pratik yapılışıyla da sofraların başköşesinde yer alıyor. Tatlı niyetine tüketilse de aslında dut çullaması bir yemek. Besleyici, enerji verici ve doyuruculuğu ile de öne çıkıyor.
📖 Beşiktaş’taki 5.500 Yıllık Kurganların Sayısı 78’e Çıktı
Beşiktaş’taki 5.500 Yıllık Kurganların Sayısı 78’e Çıktı Yazar: Arkeofili on 20 Nisan 2019 Beşiktaş metro istasyonu kazılarında bulunan 5.50...

-
Bu yazımızda Milli Edebiyat Dönemi'nin en önemli şairlerinden biri olan Mehmet Emin Yurdakul'un "Cenge Giderken" şii...
-
Ülkemiz yer şekilleri bakımından oldukça farklı özelliklere sahiptir. Yer şekillerindeki farklılık iklimlerin bölgelere göre değişiklik...
-
1. MAARİF KONGRESİ’NİN AÇIŞ KONUŞMASI 15 Temmuz 1921 Mustafa Kemal Atatürk Muhterem Hanımlar, Efendiler Harb-i umûmî memleketimize bir mağ...