20190103

Gerçek bir Atatürk filmi yapma zorunluluğu...

 
2019, umudun yılı olacak. Çünkü esin kaynağımız, “Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır” diyen Mustafa Kemal Atatürk. O, Türk milletinin en zor anında, artık herşeyin bittiğine inanılan, umutların yitirildiği bir anda işgal donanmalarına baktı ve onlara “Geldikleri Gibi Giderler” dedi. 13 Kasım günü İstanbul’u işgal eden metal yığınlarının, aslında kağıttan kaptanlar olduğunu görmüştü.

.... 
Bu projeye başladığımızda hepimiz, güzel günlerin geleceğine inanıyorduk. Bu projeyi bu inançla, onbinlerce destekçimizle sırtlandık ve başardık.
Büyük şair Nazım Hikmet’in dediği gibi, “motorları maviliklere süreceğiz”.
Ülkemizi, O’nun bize miras ülkü olarak bıraktığı, aydınlık, çağdaş, başı dik ve her anlamda zengin yarınlara taşıyacağız. 
 
Ve Atatürk’ün büyüklüğüne layık, gerçek bir Atatürk filmini mutlaka çekip, unutturulmak istenen Türklerin bu büyük destanını tüm dünyaya göstereceğiz.
Önümüz aydınlık, yelkenler fora… #geldiklerigibigiderler #kartalistimbotu #1919 #19mayıs1919 @eminselimakgul @edhem Nasuh Mahruki @melih.b.46 @denizkartali Devrim Erbil @evrimerbil @arifertik İhSanimasyon 49/51 Film
 Serkan KOÇ
Alıntı: Sosyal Medya

📖 Hakas tarihi, gelenekleri ve Türk runik alfabesi

Hakas Devlet Üniversitesi Tarih 1. sınıf öğrencileri için Sibirya Türklerinden Hakasların atalarının MÖ 7.yy'da inşa ettiği kurganların ...