Antalya’da yiyebilirsiniz. Dünya mutfak otoriteleri acı-tatlı buluşması arayışlarını sürdüredursun, Korkutelili kadınlar, bu konuda nokta atışı yaptı, acı biber reçelini mutfak literatürüne kazandırdı. Sırada patenti var.
📖📰 19. Yüzyıldan 20. Yüzyılın Başlarına İzmir’de Yayınlanan Gazeteler: Envanter Çalışması
Giriş Türk gazetecilik tarihi , Osmanlı Devleti’yle başlamakta ve günümüz kavramsal çerçevesine göre ilk başta “yerel basın” şeklinde orta...
-
Bu yazımızda Milli Edebiyat Dönemi'nin en önemli şairlerinden biri olan Mehmet Emin Yurdakul'un "Cenge Giderken" şii...
-
Ülkemiz yer şekilleri bakımından oldukça farklı özelliklere sahiptir. Yer şekillerindeki farklılık iklimlerin bölgelere göre değişiklik...
-
Komşuluk, Türk kültür hayatının ve toplum yapısının önemli bir unsurudur. Gündelik hayatın işleyişinde en çok ihtiyaç duyulan ve etkile...