20221031

🎞🇹🇷🚗 Milli akıllı cihaz Togg banttan indi -Togg'un sıra dışı özellikleri


🎞 Milli akıllı cihaz Togg banttan indi - Teknoloji Bülteni -
30 Ekim 2022 - İnci Erdoğan
 


🎞 Togg'un sıra dışı özellikleri
Türkiye'nin milli otomobili Togg, İleri teknolojik özelliklerle donatıldı, çok sayıda aşamadan geçti. Sıfırın altında 40 derece dahil her türlü iklim şartında denendi. Togg'un 30 dakikada şarj edilebilmesi ve tek şarj ile 500 kilometre yol alması hedefleniyor. 2030'a kadar tek platformdan 5 farklı model üretimiyle toplam 1 milyon adet araç üretilmesi planlanırken araçlarda kullanılacak renk ve isimler de belli oldu. 
 


 Liderler Togg fabrikasının açılışında bir araya geldi 
Togg'un seri üretime geçeceği Gemlik Kampüsü açılışı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı konuşma sonra törene davet edilen liderlerle birlikte, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın okuttuğu dua eşliğinde fabrikanın açılışı gerçekleştirildi.

 


Doğu Perinçek'in Nevşin Mengü'ye dua yanıtına destek yağdı

TOGG'un üretim tesisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Açılış törenine katılan siyasi liderler arasında yer alan Doğu Perinçek de kürsüye davet edildi. Tören, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın duasıyla sona erdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in törende yapılan duaya katılması Gazeteci Nevşin Mengü'yü rahatsız etti.

Nevşin Mengü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Perinçek'in dua ettiği kareyi paylaşarak “Perinçek’e bunu eden hayat sana bana ne etmez” yazdı.


PERİNÇEK’TEN TEK FOTOĞRAF İLE ANLAMLI CEVAP

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Mengü’ye tek bir fotoğraf ile yanıt verdi. Perinçek, Mengü’nün paylaşımını alıntılayarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışında dua eden fotoğrafı ile cevap verdi.

İŞTE O DESTEK PAYLAŞIMLARIMDAN BAZILARI

 -“Ülkemizin, Devletimizin, ulusumuzun milli menfaatlerinde birlik içinde olmak gerekir. Olması gereken budur.”

 -“Doğu bey sizi ayrı tebrik ediyorum, her konuda Devlet ve Hükümet kavramını karıştırmayarak, doğru kararları veriyorsunuz. Yine Cumhurbaşkanlığına aday olmanız imza toplamanız gerekirse ben sizin için imza vereceğim”

 -“Doğu Perinçek yeri geldiğinde eleştiriyor ama fayda verecek bir olayda hep destek veriyor. Muhalif olmak haklının yanında yanlışın karşısında durmaktır. Bu arada Nevşin Mengü’ye harika kapak olmuş.”

 -“Tek bir fotoğrafla yanıt. Yine çok şıksınız Sayın Perinçek.”

 -“Biz çocukken bu fotoğraf dedemlerin evinde vardı. Çok güzel cevap olmuş.”



📰✍️🇹🇷Milli Devlet Devrimci İradeyle korunur ve güçlenir -Ercan Dolapçı

Milli devlet devrimci iradeyle korunur ve güçlenir İşgale uğradık, ordumuzu örgütledik, emperyalizmi yendik, Cumhuriyetimizi, millî devletim...