20171031

Göbekli Tepe'de Türklerin Kün-Ay tamgası


 * Kün-Ay tamgası ile  Türklerle ilgili
Göbeklitepe'de T şeklindeki dikilitaşlarda görünen Kün-Ay tamgası, Türk kavimlerinin bayraklarında bile kullandığı tamgadır. Tamga, yazıdan önce çıkan sembollerdir, kimlere ait olduğu bilindiğinde tapu niteliği taşır, bu açıdan yazıdan daha önemlidir. Rusya, Altay dağları bölgesindeki Pazırık kurganlarındaki ren geyiği ve kartal sembollerinin nerdeyse aynıları, Göbeklitepe'de bulundu, üstelik, hayvan sembollerinin üzerinde Türkler'in Kün-Ay tamgası var. Sardinya, İtalya'ya bağlı ada, Buryat Cumhuriyeti, Rusya'ya bağlı federe devlet.

 Göbeklitepe, Stonehenge ve Ring of Brodgar'ı Türkler yaptı.
Göbeklitepe'de Türkler'in Kün-Ay ve Eb tamgaları var, T şeklindeki dikilitaşların üstünde Türkler'in 12 hayvanlı takviminden 8 tanesi var, Hakasya Türkleri, İskit Hunları ve Türkmenler başta olmak üzere sayısız Türk izi var.
...
Göbeklitepe'deki gibi dizilişleri olan Stonehenge ve Ring of Brodgar'ı da Türkler yaptı, etraflarındaki Futhark Orkhun Yazıtları kanıtı.




























Medya'dan Alıntıdır...

📰✍️🇹🇷Milli Devlet Devrimci İradeyle korunur ve güçlenir -Ercan Dolapçı

Milli devlet devrimci iradeyle korunur ve güçlenir İşgale uğradık, ordumuzu örgütledik, emperyalizmi yendik, Cumhuriyetimizi, millî devletim...