20180616

🇹🇷 Ankara'daki Atatürk ve Şehitler Anıtı onarıldı



Ankara'daki Atatürk ve Şehitler Anıtı onarıldı
Ankara'da tahrip edilen Atatürk ve Şehitler Anıtına ilişkin Nisan ayında ekranınıza bir haberi getirmiştik. Ulusal Kanal'ın haberinin ardından Atatürk Anıtı onarıldı. İşte anıtın son hali…

Ulusal Kanal gündeme getirdi. Bakımsız bırakılan Atatürk ve Şehitler Anıtının onarımı yapıldı.
Cebeci Askeri Şehitliği’nin yanında bulunan Atatürk ve Şehitler Anıtındayız. Buranın bakımsız kaldığı yetmedi aynı zamanda duvarlar sprey boyalarla tahrip edildi.
Bakımsız bırakılan Atatürk ve Şehitler Anıtını böyle getirmiştik ekranlarınıza. Ulusal Kanal olarak Nisan ayında yaptığımız haberin ardından anıt onarıldı ve bakımı yapıldı.

Nisan ayındaki haberin ardından Ulusal Kanal muhabirleri, anıtı izlemeye almıştı. Bu süreç içinde de Vatan Partisi anıtın bakımsız kalmasına tepki göstermişti.
Yetkililer harekete geçti, Mamak Belediyesi'ne ait bir yerleşkede bulunan anıttaki tahribat görüntülerinin izleri silindi.
Anıtta tahrip edilen bölümlerden biriside Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerinin yer aldığı bu kısım oldu. Yapılan bakım sonrası daha temiz bir görüntüye kavuştu.
Vicdanları sızlatan bu görüntülerin izleri silindi. Şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu panolar yenilendi.

 HABER: HASRET KAYA

KAMERA: UĞUR MARANGOZ
ulusal.com.tr



📰✍️🇹🇷Milli Devlet Devrimci İradeyle korunur ve güçlenir -Ercan Dolapçı

Milli devlet devrimci iradeyle korunur ve güçlenir İşgale uğradık, ordumuzu örgütledik, emperyalizmi yendik, Cumhuriyetimizi, millî devletim...