Mantı, pelmeni, hıngal, ravioli: Dünyanın farklı kültür ve mutfaklarının benzer lezzete sahip spesiyalitelerinden. Rusya'nın Miass kentindeki müzeyse mantının tarihi ve çeşitlerine ışık tutuyor https://t.co/ZIDa2U8UGL pic.twitter.com/R8D3ypH9wv— DW (Türkçe) (@dw_turkce) 27 Aralık 2017
20171227
TÜRK MUTFAĞI: Mantı
Mantı, pelmeni, hıngal, ravioli: Dünyanın farklı kültür ve mutfaklarının
benzer lezzete sahip spesiyalitelerinden. Rusya'nın Miass kentindeki
müzeyse mantının tarihi ve çeşitlerine ışık tutuyor http://p.dw.com/p/2pz2r
''Benim kozmik şifrem Kutadgu Bilig’dir....'' - Prof. Dr. Aziz Sancar
''Benim kozmik şifrem Kutadgu Bilig ’dir. Ortak değerlerimiz ve kolektif bilincimizi koruyarak bilim ve teknolojide ilerlediğimiz...
-
Bu yazımızda Milli Edebiyat Dönemi'nin en önemli şairlerinden biri olan Mehmet Emin Yurdakul'un "Cenge Giderken" şii...
-
Ülkemiz yer şekilleri bakımından oldukça farklı özelliklere sahiptir. Yer şekillerindeki farklılık iklimlerin bölgelere göre değişiklik...
-
1. MAARİF KONGRESİ’NİN AÇIŞ KONUŞMASI 15 Temmuz 1921 Mustafa Kemal Atatürk Muhterem Hanımlar, Efendiler Harb-i umûmî memleketimize bir mağ...