20190204

Türk Kalp Damar uzmanı 2018 Dünya Şampiyonası da Dünya 1.oldu

 
Kalp damar uzmanlarının yarıştığı yarışmada, Türk Kalp Damar uzmanı Prof.Dr. Melike Elif Teker, 96 ülkeden 5965 Adayın yarıştığı 2018 Dünya Şampiyonası da Dünya 1.oldu.
Türkiye’nin  Gururu Prof. Dr. Elif Melike Teker’in projesi dünya birinciliğine layık görüldü.
Dünya birincisi Kadın Doktor Melike Elif TEKER Oldu.

Kalp Damar uzmanlarin Yarıstığı Yarışmada Türk Kalp Damar uzmanı Dr. Melike Elif Teker 96 Ülkenin 5965 Adayın Yarıştığı 2018 Dünya Şampiyonası da Dünya 1cisi oldu Dr. Melike Elif Teker, Uluslararası Standartlar ve Derecelendirmeler Ajansı tarafından tanınan Türkiye için en önemli varlıktır. Dünya Şampiyonu Profesör Dr. Melike Elif Teker, günümüzde Modern Aortik Koarktasyonun doğayeni olarak tanınmaktadır. Ödülün amacı Dünya Şampiyonası’nda aracılığıyla dünya çapında parlak kimlik bilim adamları ve akademisyenler belirlemektir. Dünya Şampiyonası Uluslararası Standartlar ve Dereceler Uluslararası Ajansı tarafından organize edilmektedir. Melike Elif Teker (Dünya Şampiyonu ve Fellow Kardiyoloji Müdürlüğü, IASR) Aort Koarktasyonunda bilimsel bilginin ilerletilmesinde hayati bir rol oynamaktadır. Dünya Şampiyonası-2018 Aort Koarktasyonlarında üstün uluslararası katkıları Sorun onaylar ve uluslararası övgüye rekabete dayalı seçilir.

IASR, çabalarınızla bilimsel alanı aydınlatan çabalarınız için en iyi dileklerimi sunar. Sizin araştırma makale Aort Coarctation.IASR Dr. Melike Elif Teker Dünya Şampiyonası-2018 için elenmiş ülke kulüplerinden 96 aday arasında 5965 Kazanan, kardiyologlar olarak Dünya’da 2018 yılında Dünyanın En Etkili 500 Uzmanlar arasında tanınır olduğu da bilinmektedir.


📖 Hakas tarihi, gelenekleri ve Türk runik alfabesi

Hakas Devlet Üniversitesi Tarih 1. sınıf öğrencileri için Sibirya Türklerinden Hakasların atalarının MÖ 7.yy'da inşa ettiği kurganların ...