20190912

Ermenistan'daki skandal Sogomon Teyleryan heykeli




Ermenistan'da Sogomon Teyleryan adlı bir Ermeni suikastçinin, yani Berlin'de Talat Paşa'yı şehit eden kişinin heykeli dikilmiş. Ayağının altında tasvir edilen kesik baş ise ne yazık ki Talat Paşamız'ı temsil etmektedir. Bugün birkez daha utandık, tarihe ve bu insanlara karşı bir kez daha boynumuz bükük kaldı. 

Ne bir Ermeni öldü diye Ermeni olanlar ne de ahmakça, bilgisizce ve haysiyetsizce bu insanlara söven, hakaret eden soysuzlar hiçbir zaman ne Talat'ı ne Enver'i ne de diğer ittihatçıları anlayabileceklerdir. Çünkü ittihatçıları anlamak zehir gibi bir beyin ve mangal gibi bir yürek gerektirir. “Beni bir gün sokakta vuracaklar. Alnımdan kan akarak yere serileceğim. Yatakta ölmek nasip olmayacak. Ziyanı yok, varsın vursunlar. Vatan, benim ölümümle bir şey kaybedecek değildir. Bir Talât gider, bin Talât yetişir”

Lakin unutmamak gerekir ki Talat Paşa'nın da dediği gibi hala binlerce Talat, binlerce Enver ve binlerce İttihatçı yetişmektedir. İttihatçılar ölür, İttihatçılık ölmez.


Alıntı:
Türkçü Topluluk @turkcutoplulukk

📰✍️🇹🇷Milli Devlet Devrimci İradeyle korunur ve güçlenir -Ercan Dolapçı

Milli devlet devrimci iradeyle korunur ve güçlenir İşgale uğradık, ordumuzu örgütledik, emperyalizmi yendik, Cumhuriyetimizi, millî devletim...